Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller i Fornalutx demanen instal·lar un radar i sonòmetre fix a la Ma-10
Sóller » Local

Sóller i Fornalutx demanen instal·lar un radar i sonòmetre fix a la Ma-10

|

Els ajuntaments de Sóller i Fornalutx demanaran a la Direcció General de Trànsit (DGT) la instal·lació d’un radar i un sonòmetre fix a la corba del Mirador de Ses Barques (Ma-10), amb l’objectiu de detectar i sancionar als conductors que transiten per la carretera del Puig Major a gran velocitat i que causen tantes molèsties als veïnats i usuaris d’aquesta carretera.

Sóller » Local

Creix l’afluència d’autocaravanes als aparcaments del Port

|

L’afluència d’autocaravanes a Sóller i als aparcaments del Port ha augmentat respecte de l’any passat. Tot i que Sóller no disposa de cap espai habilitat per fer ús d’aquest tipus de vehicles ni de zones per acampar, el cert és que la Policia Local ha constatat que l’arribada d’autocaravanes s’ha incrementat respecte d’estius anterior.

Sóller » Local

El Consell habilitarà un aparcament de 71 places

|

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell presentà dimarts un Pla insular d’aparcaments amb la finalitat de reduir els vehicles a les carreteres de Mallorca. Dins aquest pla està previst habilitar un espai per a estacionament a Sóller que constaria de 71 places per a cotxes; 10 places per a motos i altres vehicles a dues rodes i 3 punts de càrrega.