Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

«Al Clúster hi té cabuda tothom»

|

Llucia Pizá és una amant de la muntanya, per això aprofita el mes i mig
que té tancat el seu bar de plaça per caminar, viatjar i anar a l’olivar, unes activitats que no pot fer durant la resta de l’any en què combina la seva feina amb la presidència del Clúster Sóller Bon Dia

Sóller » Local

Sóller té gairebé les mateixes places hoteleres que de lloguer vacacional

|

El municipi de Sóller té gairebé les mateixes places que ofereixen els establiments hotelers que les que s’ofereixen a les cases vacacionals. Mentre que la planta hotelera de Sóller compta amb 3.315 places, els habitatges destinats a lloguer vacacional han anat augmentant fins a arribar a 3.267, per la qual cosa entre aquestes dues possibilitats d’allotjar-se a Sóller hi ha un total de 6.582 llits.

Sóller » Local

Consens entre l’equip de govern per repartir el romanent

|

D’ençà que es va saber quin era el romanent de tresoreria de què disposava l’Ajuntament, els tres partits que formen l’equip de govern mostraren les seves discrepàncies en la forma de repartir-lo. La tendència, però canvià dimecres quan els partits PP-Aguiló i PI arribaren a un consens de com gastar els 3,5 milions de superàvit de 2021.

Sóller » Local

Simarro no té previst fer cap canvi a la circulació de Sóller

|

Tot i els continus problemes que pateix Sóller amb els embussos de cotxes, de moment no hi ha cap previsió que l’Ajuntament faci cap canvi a la circulació. El batle, Carlos Simarro, assegura que Sóller «no té més opcions per als cotxes» i atribueix els caos circulatoris a la manca d’aparcaments que té el municipi.

Sóller » Local

«No estam preparats per rebre tanta gent»

|

Francesc Marroig Arbona (Fornalutx, 1968) fa anys que entrà en política i s’estrenà primer com a tinent de batle en aquest municipi de la Serra de Tramuntana ja el 2003. Des de 2019 és el batle de Fornalutx i governa amb el suport del PSOE.