Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

Comença la collita de l’oliva verda a Sóller

|

La campanya per recollir l’oliva verda de taula començarà dia 23 de setembre. Aquesta és la data que ha anunciat la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu perquè els productors que tenen oliva verda de la varietat mallorquina la recullin «abans no hagi madurat massa»

Sóller » Reportatges

50 anys estiuejant al Port

|

Marina Zasburg (Alkmaar, 1965) és una holandesa que fa 50 anys que estiueja al Port de Sóller. Arribà per primera vegada a l’any 1971 quan la companyia Neckermann destinà el seu pare, Aad Zasburg, en aquest lloc «idíl·lic» de Mallorca per escriure una guia de viatge per als seus subscriptors. La seva feina de redactor era «fer reportatges dels llocs que visitava», explica Zasburg. Des de llavors han retornat cada estiu.

Sóller » Local

Comença el curs escolar encara amb restriccions

|

A una setmana de començar el curs escolar, els centres educatius posen a punt les instal·lacions i s’adapten a la normativa dictada per la Conselleria d’Educació per fer front a la Covid-19. A partir de dia 1 de setembre, els mestres i professors s’han concentrat a les escoles de Sóller per preparar el proper curs, encara marcat per la pandèmia.

Sóller » Local

Els voluntaris recuperen s’Alova, un olivar del Barranc

|

Des de dilluns passat 15 joves procedents de diferents punts de la geografia espanyola treballen en un camp de voluntariat que es realitza a s’Alova. Aquest olivar està situat al camí del Barranc de Biniaraix i és propietat de la Fundació Maria Ferret, entitat que treballa per l’escoltisme de Mallorca.