Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Esports

El CF Sóller guanya al camp del cuer (1-2) i surt de les places de descens

M. A. Canals
El Sóller afrontava ahir un partit clau davant un rival directe com era el cuer Ínter Manacor i que estrenava entrenador en la persona de Facundo Bustos en el lloc de Mut. Realment, i segons algunes cròniques els manacorins mostraren una notable millora, però el Sóller no fallà i aconseguí tres punts vitals que, a més, el permeten sortir del descens gràcies a la derrota del Felanitx davant el Llosetí.
El diari Ultima Hora concedeix el seu Siurell de Plata al valor esportiu a Tòfol Castanyer
Sóller » Societat i Cultura

El diari Ultima Hora concedeix el seu Siurell de Plata al valor esportiu a Tòfol Castanyer

M. A. Canals
Son Termes va ser ahir vespre l’escenari de la gala de lliurament dels Siurells de Plata, guardons que anualment concedeix el diari Ultima Hora i que cerquen posar en valor i reconèixer públicament la implicació i compromís de persones i entitats dins la societat des de diferents facetes. Enguany entre els diferents Siurells s’ha concedit el del Valor Esportiu al solleric Tòfol Castanyer, que no amagà la seva sorpresa quan li comunicaren la concessió.
Sóller » Local

Sóller-Platges Calvià, un altre os diumenge (17 h) a Can Maiol

M. A. Canals
Després de la derrota a Lloseta, el Sóller afronta aquest diumenge un altre partit de pinyol vermell, ja que rebrà a les 17 h la visita del Platges de Calvià, parrtit especial per l'entrenador Toni Sánchez ja que procedeix d'aquest club. És evident que el Sóller haurà d'estar al cent per cent si es vol sumar els punts que són tan necessaris.