Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Esports

El Llosetí s'emporta els tres punts en el debut del Sóller a Can Maiol

|

El Sóller debutà en lliga a Can Maiol i ho feu amb derrota davant un Llosetí que aprofità les seves ocasions. La primera part va tenir poques ocasions de gol, cap de Sóller, i els visitant s'avançaven a la darrera acció abans del descans en un llançament de falta.

A la represa, als 3 minuts arribava el 0-2 de penal molt discutit per suposades mans u¡ i que transformà Conrado. Aprtir d'aquí el Sóller intentà entrar més dins el partit i Aldo Díaz escurçava distàncies i després es disposaren d'algunes clares ocasions per empatar que no s'aprofitaren i amb el Sóller avançat en una contra Conrado feia l'1-3 ja en el descompte sentenciant el partit.

Cara i Creu per Sóler B i Port

Per la seva banda el Sóller B sumà la tercera victòria consecutiva en tres partits després de golejar (5-1) a l'At Marratxí, mentre el Port patí la tercera derrota en caure 3-0 al camp de La Union i segueix sense sumar cap punt.

Sóller » Esports

25 anys de l’ascens del Sóller a Segona B

|

El passat dia 29 de juny es compliren 25 anys d’una fita per a la història de l’esport i més concretament pel futbol solleric, ja que aquell dia el CF Sóller aconseguia el seu primer i fins avui únic ascens a Segona B, que després seria efímer, pel fet que l’any següent tornaria a baixar.

SOLLER - RICARD JANER, NUEVO SUPERIOR DEL CONVENTO DE SOLLER
Sóller » Local

Ha mort el P. Ricard Janer

|

Aquesta passada matinada a ha mort el P. Ricard Janer Bonafè, M. SS.CC, qui durant 19 anys va estar al Convent dels SS.CC de Sóller. Hi arribà el 1994 i va alternar aquesta estada amb la de Rector Solidari de les Parròquies de la Vall on era molt apreciat.