Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Societat i Cultura

Sóller viu unes festes amb actes molt participats

|

La vall de Sóller ha viscut un any més les seves festes patronals en honor a Sant Bartomeu, festes que novament han estat condicionades per la situació sanitària provocada per la Covid-19, tot i que no ha impedit que, especialment durant el cap de setmana passat, es poguessin celebrar un bon nombre d’actes per a tots els públics.

Sóller » Societat i Cultura

Intensa oferta cultural en el VI Tast d’Arts Escèniques

|

Un any més l’associació Arrel’Art ha presentat el Tast d’Arts Escèniques, dos caps de setmana d’intensa activitat cultural que enguany arriba a la seva sisena edició.
Com cada any, l’epicentre del Tast serà el pati de les Escolàpies, tot i que enguany s’hi han afegit Can Dulce, el C.P Victòria i restava pendent de confirmar l’Escola del Fossaret.

Sóller » Esports

El Sóller iniciarà la lliga el 5 de setembre rebent el Felanitx a Can Maiol

|

La seu de la Federació Balear de Futbol ha acollir avui migdia el sorteig del calendari de Tercera Divisió per a la nova temporada 2021-22. Una lliga que recupera el format de grup únic amb 21 equips i 40 jornades en disputa, començant el 5 de setembre i finalitzant l'1 de maig, la qual cosa obligarà a jugar entre setmana i suprimir el parèntesi nadalenc amb jornada el dia de la segona festa de Nadal, el 2 de gener i el dia de Reis igual que el Dijous Sant i dia de Pasqua.

El Sóller debutarà el 5 de setembre i ho farà rebent el Felanitx a Can Maiol, mentre que el primer desplaçament serà al camp del recent ascendit Campos. Acabarà la lliga l'1 de maig a Can Maiol rebent al Manacor.

Com hem dit enguany la lliga compta amb 21 equips, nombre impar, obligant a que cada jornada descansi un equip i el Sóller li tocarà fer-ho a les jornades 13 i 34, els dies 14 de novembre i 13 de març. Com a curiositat dir que la segona festa de Nadal el Sóller rebrà al Mercadal i que no hi haurà partit per la Fira ja que la lliga acaba la setmana abans.