Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Pere Serra Actualitat_down

«Els canvis no són sempre progressos»
Sóller » Societat i Cultura

«Els canvis no són sempre progressos»

|

Professor de Teologia, rector de la parròquia de Santa Catalina Thomàs de Palma i canonge de la Seu són alguns del apartats de la trajectòria de Ramón Lladó (Sóller, 1963). Enguany ha estat elegit per llegir el pregó de la Setmana Santa. Afirma que ser de Sóller «és una gran carta de presentació».

Sóller » Reportatges

L’odisea dels joves per aconseguir una primera vivenda

|

Independitzar-se de casa dels pares mai havia estat tan complicat pel jovent com ho és a l’actualitat. L’emancipació és un problema a nivell estatal que castiga especialment Mallorca en general i, a Sóller, en particular, un dels municipis amb el preu de la vivenda (sigui en lloguer o propietat) més alt d’Espanya on l’escalada de preus dels aliments de primera necessitat motivada pel creixement de l’inflació és un problema afegit.

Les Escolàpies, entre el passat i el futur
Sóller » Reportatges

Les Escolàpies, entre el passat i el futur

|

L’equipament públic de les Escolàpies viurà en els pròxims mesos una renovació integral gràcies a la injecció de 1,9 milions provinents dels fons Next Generation de la Unió Europea, a més de prop de 750.000 euros que aportarà l’Ajuntament de Sóller.

Sóller » Local

Joves contra la pobresa alimentària per Nadal

|

En uns temps en els que pareix que quan encara no hem oblidat la calor de l’estiu ja instal·len els llums de Nadal i les campanyes comercials es succeixen en una espiral vertiginosa, també sorgeixen projectes que exemplifiquen l’essència solidària d’aquestes festes.