Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Sóller » Local

La parada del bus de Cetre, fora de servei per les obres de Gran Via a partir de demà

Setmanari Soller
Des de demà i fins divendres la parada de bus de Cetre queda fora de servei. El motiu són les obres que es duen a terme a Gran Via i que afectaran durant dos dies a la rotonda de la plaça d'Amèrica. Segons ha informat el Servei de Transport de les Illes Balears (TIB) el servei afectarà durant tot el dia a la línia 204, tot i que queden disponibles les parades situades a la carretera Ma-11 nord i Ma-11 sud. Es tracta de l'aturada situada a l'alçada del col·legi Sagrats Cors i la de l'Horta.
Sóller » Local

Qualitat Agroalimentària i Producte Local obren 44 expedients sancionadors per comercialitzar amb oli fraudulent a internet

Setmanari Soller
El servei d'inspecció de la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, ha duit a terme durant aquest 2023 un total de 75 controls oficials a través d'internet, que han comportat l'inici de 44 expedients sancionadors. Aquests controls han donat resposta a les denúncies presentades pel sector agroalimentari.
Ph14112311-6.jpg
Sóller » Local

Els veïns de la Ma-10 posen un vídeo a les portes de la DGT amb el renou que senten cada dia

Setmanari Soller
Avui al matí membres de la plataforma Indignats Ma-10 han duit a terme una nova protesta per fer front a les curses il·legals que es viuen a la carretera de la Serra de Tramuntana. La manifestació ha començat a les 10.30 hores a les portes de la DGT. Els afectats han organitzat aquest acte per continuar demanant una solució urgent a les institucions encarregades d'arreglar la problemàtica patida a la Serra.
Sóller » Local

La seu del PSOE de Sóller apareix amb pintades de "traidores"

Setmanari Soller
La seu del PSOE, ubicada al carrer de sa Mar, ha aparegut amb pintades de "traidores" a la façana. Tal com ha passat aquests darrers dies en altres seus de la formació socialista, avui matí la façana del local de l'agrupació presenta també el nom de la formació política i tota la cartelleria ratllada amb color negre. De fet, als perfils de les xarxes, l'agrupació socialista ha lamentat que "la nostra seu ha estat vandalitzada. Mai ens pensàvem que a Sóller una cosa així pogués passar, encara que per precaució i seguint les instruccions del partit aquests dies la nostra seu havia estat tancada". El missatge segueix amb un "No ens varen fer callar durant la dictadura, no ens fareu callar ara. Ni una passa enrere, companys i companyes".
Sóller » Local

ARCA presenta un recurs administratiu contra la decisió de no protegir el jardí de can Canals

Setmanari Soller
L'Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA) ha presentat un recurs administratiu contra la decisió de no protegir el jardí de can Canals. El Consell descartà la proposta presentada per l'entitat que demanava que fossin declarats Bé d'Interès Cultural (BIC), una decisió amb la qual ARCA no està d'acord en tant que consideren que el conjunt "mereix la categoria de Bé catalogat Insular".
Les obres de Gran Via destapen l'antiga mina del carrer
Sóller » Local

Les obres de Gran Via destapen l'antiga mina del carrer

Setmanari Soller
Les obres que es duen a terme aquestes setmanes a Gran Via han deixat al descobert l'antiga mina del carrer. Es tracta de la canalització per on passava el clavegueram i que encara es conserva al tram de carrer situat més enllà de la plaça d'Amèrica. Els tècnics creuen que l'estructura tendria més de cent anys, ja que amb tota seguretat es va construir quan es va obrir l'eixample a finals del segle XIX. El projecte d'obertura de la Gran Via i el carrer Cetre daten de 1895, per tant, la construcció de la mina es pot situar entre el 1897 i 1899.
Sóller » Local

El batle, Miquel Nadal elegit com integrant de la Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana

Setmanari Soller
El batle, Miquel Nadal ha estat elegit nou representant de la Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana. Durant la constitució de la Mesa de Batles i Batlesses de la Serra per a la legislatura 2023-2027 s'han elegit entre els vint representants de la Serra al batle de Sóller i el d'Esporles, Josep Ferrà com integrants del màxim òrgan de govern del Consorci. A la Mesa també hi han participat el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, el conseller de Presidència, Antoni Fuster i el recent nomenat director insular de la Serra de Tramuntana, Antoni Solivellas.
Sóller » Local

Sebastià Aguiló agafa la dedicació exclusiva

Setmanari Soller
El regidor de Seny i Sentit, Sebastià Aguiló tendrà dedicació exclusiva a partir de 2024. El cap de llista de Seny i component de l'equip de govern passarà a cobrar 45.430,00 euros bruts anuals que s'afegiran a les altres tres que ostenten Esther Alfonso, també de Seny i Carlos Darder i Mar Castañer del PP.