Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Sóller » Local

Troben a Sóller una petita vespa d’interès sanitari

|

El Bolletí de la Societat d’Història Naturals de Balears acaba de publicar una nova troballa faunística relacionada amb Sóller. Es tracta en aquest cas de la localització d’una petita vespa sense ales que és paràsita dels corcs de la fusta i que, per tant, fa els seus nius a dins habitatges o construccions que tenen llenyams o mobles atacats per escarabats xilòfags (corc).

Sóller » Local

El PP de Fornalutx denuncia retallades al servei mèdic del poble

|

El partit popular de Fornalutx ha denunciat la manca de serveis mèdics que pateix el poble. En una roda de premsa celebrada avui matí, el president del PP de Mallorca acompanyat de la portaveu de la formació a Fornalutx, Catalina Morell, han titllat "d'inadmissible la situació sanitària en atenció primària del poble i, per extensió, de Mallorca".

El metge de capçalera "només es desplaça tres hores per setmana al poble i l'infermer un, mentre que l'atenció abans de la pandèmia era de cinc dies", ha explicat Morell. Per la seva banda, Galmés, ha criticat “els retalls en matèria de salut que duu a terme el Govern
de Francina Armengol” i ha qualificat “d’alarmant” el cas del centre de salut de
Fornalutx on el metge és compartit amb Sóller i el Port.

Sóller » Local Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga un jove que anava a 205 quilòmetres per hora amb la seva moto

|

La Guàrdia Civil investiga un jove motorista que anava a 205 per hora per la carretera de Sóller. El jove de 25 anys hauria comès presumptament una infracció contra la seguretat viària per circular a una velocitat el doble del permès en aquesta via.

Els fets van ocórrer diumenge passat quan, en un control de velocitat, els agents detectaren que una moto circulava a una velocitat molt superior als 90 quilòmetres per hora. El mateix vehicle es va interceptar amb excés de velocitat al cap d'una hora, a la carretera Ma-10, per un radar que es trobava prop del mirador de ses Barques. El motorista fou aturat per la Guàrdia Civil, qui procedí amb la denúncia.

Rescatat un home a Ses Tres Creus
Sóller » Local Bombers de MallorcaSes Tres Creus

Rescatat un home a Ses Tres Creus

|

Els Bombers de Mallorca rescataren ahir un home de 81 anys que s'havia perdut per la zona de Ses Tres Creus. L'home, de nacionalitat anglesa, no havia tornat tot i fer-se de nit.

A partir de les 22.15 hores d'ahir els bombers del parc de Sóller començaren la recerca, i se'ls afegiren el Grup de Rescat de Muntanya d'Inca i la unitat canina dels bombers. Al voltant de les 3.30 hores el trobaren desorientat, cansat i amb alguns cops al cos. Al lloc dels fets s'hi traslladà l'ambulància, que després d'assistir-lo, el portà a l'hospital.