Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Sebastià Aguiló agafa la dedicació exclusiva

El regidor de Seny i Sentit cobrarà 45.430,00 euros bruts anuals

El regidor Sebastià Aguiló. | I.C.

El regidor de Seny i Sentit, Sebastià Aguiló tendrà dedicació exclusiva a partir de 2024. El cap de llista de Seny i component de l'equip de govern passarà a cobrar 45.430,00 euros bruts anuals que s'afegiran a les altres tres que ostenten Esther Alfonso, també de Seny i Carlos Darder i Mar Castañer del PP. Mentre que la cinquena la té el batle, Miquel Nadal. En conjunt, el sou d'aquests regidors puja a 239.720 euros. Tot i que l'aprovació definitiva ha de passar per plenari, amb aquesta dedicació el Consistori passaria a pagar cinc dedicacions, és a dir, el màxim permès per al poble de Sóller.

Després que dia 17 de juny PP i Seny formalitzassin l'acord de govern, Aguiló ha decidit tenir ara la dedicació exclusiva com una manera de donar una empenta a la "quantitat de coses que hi ha pendents i per donar un cop de mà al batle". Si bé, fa més de quatre mesos que entrà a governar "necessit invertir més hores a l'Ajuntament per poder tirar endavant els projectes que tenc al cap". Per aquest motiu s'ha decantat per la política "tot i que no vol dir que l'ostenti fins a finals de legislatura", però sí per implementar tot un llistat de temes que "anaren damunt el nostre programa", ha dit.

En l'actualitat, Aguiló és Primer Tinent de Batle i regidor de Promoció Econòmica; Turisme; Agricultura, Pesca i Ramaderia i Gestió Ambiental.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.